GRAVID Q&A: Ville jag ha ett till barn egentligen? Var graviditeten planerad?

Ida Warg

92tn visningar31

  HJÄRTAN, här kommer min FÖRSTA gravid update och Q\u0026A!! 💕 Ni har ställt så mycket frågor och här kommer MASSOR av svar. Bara roligt om ni fortsätter ställa frågor och skriv BARNNAMN - nu har vi våra favoritnamn men SÅ kul att se vad ni har för favoriter!! PUSS \u0026 KRAM

  GRAVID FRÅGOR:
  (00.34) -Vilken vecka är du i?
  (00.42)-Har du några cravings isåfall vad?
  (02.40)-Om du ska ha en Q\u0026A om detta kanske du kan berätta mer om och varför du ändrade dig hällande barn nummer två?
  (05.10) -Kommer du att vilja föda i Sverige så att ni kanske flyttar hem sista månaden, eller tror du att du kommer föda i Spanien?
  (07.35) -Kommer du visa barnet? Och kommer du någonsin visa Elvis?
  (08.31) - Kommer du filma förlossningen?
  (09.39) -Ska ni ta reda på kön?
  (11.20) -Var graviditeten planerad? I så fall hur kom ni fram till beslutet för ni har ju inte alltid varit säkra på att ni vill ha ett till barn?
  (12.05) -När är bf?
  (12.12) -Hur länge försökte ni bli gravida?
  (13.15) -Va skulle du/ni göra om de blev tvillingar ?
  (14.50) -Vad kommer barnet att heta?
  (15.12) Hur går tankarna kring förlossningen?

  \u0026A

  Kolla min senaste video här: seprom.info/clone/video/uq6PY6txonGeya8.html

  ❥ Min BUS-rutin kan ni se här: www.youtube.com/watch?v=gMqqI...

  ☆ SOCIALA MEDIER ☆
  ❥ INSTAGRAM: idawarg
  ❥ PODCAST: "Sånt är livet - Alex \u0026 Ida" apple.co/2DhB7re

  ☆ För samarbeten kontakta mig på: idawarg@idawarg.se

  Lämna mer än gärna en kommentar innan ni går ツ ❤

  Publicerades den 29 dagar sedan

  Kommentarer

  1. Jenny Ackerman

   Östrogen i överflöd blir svaj i smaklökarna... Jättefin video 🙏💗🙏

  2. Mikaela Wallgren

   Jag tror inte på att det hoppar över någon generation, min mormor var tvilling, min mamma likaså och jag har tvillingsystrar 🥰

  3. Niloofar _20

   Du är så underbar och du har en sån otrolig utstrålning 😍💜💜Fantastik person är du!!!

  4. Emilia Andersson

   The alcoholic soy systemically attend because swamp frustratingly laugh athwart a ordinary salad. torpid, political club

  5. Sara Ström

   Grattis till graviditeten Jag tror du får en flicka☺️ precis så du förklarar att du mår mådde jag fast slutade aldrig spy å fick äta tabletter varje dag så de hoppas jag du slipper. Men en liten fråga kommer du vara med i vecka för vecka med libero??

  6. Olga Napolova

   Jag älskar dig! Skulle du kunna visa några övningar för nedre magen? Vill stärka den men är dålig på att komma åt den. Kan du skriva eller visa vilka lätta övningar som finns då jag är dålig på att träna magen

  7. Olga Napolova

   Du är en av de snyggaste tjejerna jag har sett! Riktigt svensk blondin, du är het!!!

  8. La Sueca

   Flicka: Valentina pojke: izan (ethan ) spansk version, Leo eller Oliver

  9. Miss Mias

   Hej! För mig var alla grav koller osv i Spanien gratis.... Super med Jannis barnmorska!!! (Men du får det oxå gratis via vanliga eu-kortet för sjukvård som du får gratis via försäkringskassan...) Man måste bara kolla upp exakta reglerna för själva förlossningen för det finns två alternativ för gratis varianten. Ena med "krav", andra utan krav. Alla koller och ultraljud är automatiskt gratis. (Enda man får tänka på sen är ju att det tar ett tag att få pass till barnet så ni måste ju vänta i Spanien efter födseln till alla papper är klara så man blir lite "låst" så då maninte får/kan åkahem även om man av ngn anledning vill hem bums.)

  10. Mandy Xx

   Din mamma har anlag för att få tvillingar, du är ju också en generation🙌🏼🤪

  11. Hannah Wrangel

   Jag tog inte reda på kön med min dotter och tänker inte ta reda nu heller, om det är int spelar nån roll varför veta? Sedan kände jag att det gjorde att jag inte hade några förväntningar på bebisen. :) Men så tänker jag. Grattis till nr 2 :)

  12. Elizabeth Yepez

   Holaaa!!! jag tycker om flicka: Spanska namne: Belen, Svensk name: Krestin, om blir pojke Spanska namn: Jose Luis, Svenska namn: Fhillip..

  13. anga johansson

   Äckligt att filma förlossningen..,

  14. Linnea Högström

   Min mormor är också 2äggs tvilling. Så hopps på tvillingar i framtiden🥰🥰

  15. Mullan Å

   vad tror du det är för kön?

  16. Ida Schlicker

   Jag heter också Ida

  17. Liselotte Pihlström

   Åh kan inte Elvis vara med igen,i bland i alla fall :-)

  18. Pierre Simonsson

   ANgående Elvis tycker jag ni gjort ett bra beslut att inte vis honom tills att han kan besluta själv om han vill var med eller inte Ni tog i princip samma Beslut SoM Casey Nistat Gjorde med sin Dotter då de börjr Känna igan barnet ute kanske det är en god ide att ta bort dem utr Rampjluset.

  19. TheFuneral OfHearts

   Jag bor i Spanien sedan 6 år och har flera vänner som fött här och de alla säger likadant, ALDRIG MER! Jag har varit en del på sjukhus här och jag kan bara säga att de SÅ fruktansvärt otrevliga (många spanjorer är det tyvärr..) och många både läkare och ssk SÅ okunniga! De skulle UTAN min tillåtelse ge mig insulin (ja, är diabetiker) som för det första inte var ”mitt märke” plus att jag låg bra i socker?!? Var inte inlagd eller så.. De har stulit min säng mig jag var på toa, ja det är mkt.. 😳 OM ni väljer att föda här så välj då ut ett BRA privat sjukhus el liknande. Vill dig bara väl. Lycka till med allt 💕

   1. TheFuneral OfHearts

    @Elin D Men eller hur! Det är det tråkiga med att bo i Spanien tycker jag, om man kanske inte har råd att ha privat vård 🙁 Det finns en svensk vårdcentral i Fuengirola! Men, de samarbetar med ett privat sjukhus.. Men man kan få remisser till vanligt sjukhus med, då får man ju ändå lite svensk vård 😬 Var i Spanien bor du? 💫

   2. TheFuneral OfHearts

    @Ida Warg Vad BRA 🙌🏼🤗 Nu kan du slappna av 🙏🏼 Önskar dig all lycka med graviditeten & ert nya hus 😍 Vi flyttar ner igen, på Tisdag, från Valencia till Torrox Costa! Har saknat Andalusien SÅ mkt! Så vi ses kanske på Skandi (tror jag det heter) nån dag 😅 Stor kram

   3. Elin D

    Bor också i Spanien och håller helt med dig, så galet otrevliga många ggr

   4. Ida Warg

    Tack bästa! Vi bytte till privat nu och det var såååå bra!!! Wow vilken skillnad 👌🏻😍😍

   5. TheFuneral OfHearts

    Och naturligtvis stort grattis till bebisen 💕💕💕

  20. Emma Zetterqvist

   Hej! När jag väntade tösen, rörde hon inte sig på ultraljudet så vi förberedde mest könsneutralt med kläder å sängkläder, hennes första body va gul body å en vit body med små svarta prickar, men med pågen sträckte han på sig raklång å man såg vad han va, men de såg jag redan i 11+5 (trodde ja va i v.12 eller 13) men jag behövde bara titta på honom såg ja direkt va han va för något 😅😍 Vill verkligen bli gravid igen men samtidigt inte för de va väldigt jobbig graviditet för mig när jag väntadr pågen å fick kämpa med depression, ångest å känslomässiga. Men hoppas att du får en bra graviditet längre fram å att de dåliga släpper 🌸 Många kramar ❤🌸💐

  21. Thindra Lord

   filma gärna förlossningen!

  22. Sara Andersson

   Hej Ida! Grattis till graviditeten

  23. Amela Ademi

   Gissar på tjej ☺️☺️

  24. Linnea

   Du är så sjukt vacker, det strålar om dig! 🥰 All lycka till er, finaste familjen❤️

  25. Ronja Wahlstrom

   Grattis!! Så roligt med en till liten krabat, även om det inte är så roligt att göra människan alla gånger. Jag är i vecka 22 två och under dem första tre månaderna sa jag till min man "Njut av denna ungen nu för det blir inga fler!" haha. Önskar dig all lycka till! Och skickar lite styrke corona-fria kramar :)

  26. Lina Nilsson

   Gud så skönt o höra fler som vill veta kön direkt, fick jätte mycket sura miner från vänner osv. Men för mig/oss orka vänta 9 månader på vem de skulle vara? Känns mer som man får mer koppling med barnet om man vet könet.

  27. Lisbeth Lindh

   När jag fick barn första gången blev det en liten tjej sen ville vi gärna ha ett syskon till henne men då kom det två 🙂 det var super tufft att ha en 2åring och två små bäbisar (tjej och kille) men ändå helt underbar mysigt, de är vuxna nu och tjejerna har fått barn så jag är mormor till 4 barnbarn ❤❤💙💙 stort grattis till er graviditet lilla Elvis kommer bli en fantastisk storebror.

  28. Paw Awesome

   Hej. Skulle du kunna tänka dig att göra såna husmors test för att se vad dem säger de lutar åt för kön? Innan nästa möjliga ultraljud för att se kön. Tycker sånt är så kul att se :)

  29. Maya Henriksson

   Så underbar! Jag vet att du kommer bli en toppen mamma X2!❤️❤️❤️❤️❤️

  30. Jörgen Sköld

   Holá Wargen! Måste bara säga detta: _Du är så jävla snygg Wargen och Pärlan du e den lyckligaste mannen på jorden att ha en så vacker och underbar kvinna vid din sida! Mvh. ifrån Malmö.

  31. Lisa

   Vi väntar en till liten tjej och har 3 favorit namn hittills: Isabelle, Sofie och Olivia

  32. Charlotta J

   Jag kräktes av min egen doft och jag får alltid höra att jag luktar gott naturligt. Det var ett helvete 🙈

  33. Madeleine Johansson

   HAR VERKLIGEN FÅTT EN SÅN KÄNSLA AV ETT DET ÄR EN TJEJ!

  34. Charlotta J

   Varför får vi inte följa Elvis? ❤️

  35. Matilda Falk Svensson

   Hur många blödningar får man i graviditeten?

  36. Beatrice Strömgren Unander

   Gud vad jag känner igen mig i dina graviditeter! Mår exakt likadant🙈 Är gravid i v 13 just nu med mitt andra barn och jag är så trött på att spy och må dåligt igen. Och denna trötthet! Hoppas verkligen att det går över för oss så att vi kan börja njuta mer av graviditeten än att bara längta tills den är över🥰 Tack för att du är ärlig och berättar hur du mår! Och att du inte bara låtsas att allt är en dans på rosor.

   1. Ida Warg

    Åhh då kämpar vi ihop!! Heja heja 💜Och stort grattis till dig också!

  37. Marika Liljeberg

   Låter som om du väntar en liten tjej 🥰

  38. Am Ro

   Ida jag adore you! du är så fin och Alex är så fin... jag hejar på er av hela mitt hjärta

   1. Ida Warg

    MASSA kramar och tack 😍😍

  39. Pia Zimmermann

   👍❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋👍

  40. Cornelia Danielsson

   Jättefin video du är grym ❤️

  41. Maja Väpnare

   Mysig Q&A! Hoppas du mår bättre snart! 🤍 Kommer du ge en house tour från nya huset?

   1. Ida Warg

    Tack fina du 💜 Det ska vi nog få till allt 😍

  42. kerstin karlsson

   Hej Ida jag är tvilling men varken jag eller mina barn har fått tvillingar och vi var tvåäggstvillingar och inte ihopsatta kanske som små då vi hade varandra annars är det mer enäggstvillingar lycka till

   1. Astrid

    Ja jag är oxå tvåäggstvilling o som det ser ut i min släkt får varannan generation tvillingar. Alltså får inte tvillingarna tvillingar 😅

  43. Helena Andersson

   Ska ni ej bo i sverige? Gett upp huset?

   1. Rosannaxx

    Om du kollar på videon så säger hon att det fortfarande inte fått bygglov på huset det vill bygga här i Sverige så nej de ska fortfarande bo i Sverige men de måste vänta på bygglov och sen att huset ska byggas.

  44. Petra E

   Haha HÖG igenkänning på hur folk kan ”vilja bli överraskade” över vilket kön det blir, så himla onödigt😂 Födde vår dotter en månad innan Elvis och lillebror kommer en månad innan er nästa, snacka om tajming 🤣🙌🏼😍

   1. Ida Warg

    Men vad kul massa grattis till er! 💜💜

  45. Julia Bengtsson

   Hej bästa Ida. Älskar din klänning! Får man undra vart den kommer ifrån? Behöver verkligen nya sommarklänningar. Ps älskar dina videos samt din och Alex podd! 😍

   1. Julia Bengtsson

    @Ida Warg Tack!😍

   2. Ida Warg

    Tack snälla du vad glad jag blir! 😍 Ja du hittar massa fina på NAKD

  46. Ellie Malm

   Stortstort grattis! ska bli kul att hänga med ännu en gång! sträckkollade på alla dina graviditetsvideos i våras innan vår dotter kom i mars 👶

   1. Ida Warg

    Men vad kul, gör mig så glad! 💜

  47. NattishGaming

   Va spännande , vi är runt samma vecka jag har precis kommit in i vecka 18 😅 känns ganska kul att följa dig speciellt nu när man är i samma vecka ,det skiljer någon dag eller några dagar 😃

   1. NattishGaming

    @Ida Warg tack och förresten Grattis till din graviditet 😃😃

   2. Ida Warg

    Åh vad kul, stort grattis till dig 😍

  48. Sallu Högberg

   Ska bli så kul att följa! Har bf 30 okt. Trodde verkligen avsmak för maten skulle ge med sig innan v 17 😅 helt hemskt haha, skönt att höra ändå att andra har lika 🙈

  49. Ella E

   Vet inte varför man ska vara så självisk och VÄLJA att inte ge sitt barn ett syskon?! Undantag är självklart hälsa/fertilitet eller pengar.

   1. Hanna895

    kanske för att vissa mår skit under graviditeten/förlossningen och vill ej gå genom det igen. sen är det mycket jobb med barn.

   2. Olivia Lundell

    Herregud vilken ogenomtänkt och närsynt kommentar. Huruvida man väljer att försöka få fler än ett barn är föräldrarnas ensak. Ingen annans.

   3. Rosannaxx

    För att man helt enkelt kanske bara inte vill ha två barn eftersom barn är mycket ansvar. Jag har visserligen en halvbror som är 10 år äldre än mig vilket lett till att jag i stort sett vuxit upp som ensambarn och känner många andra utan syskon och det har aldrig varit några problem. Jag är tillochmed glad att jag inte vuxit upp med syskon på det sättet så det behöver inte vara dåligt att vara ensambarn alla gånger heller.

  50. Carina Heed

   Benen ihop så kan det va en tjej då killar sägs breda ut benen mera. Höga hjärtljud tjej runt 150 och över, killar under. När barnmorskan mätte min andra graviditet sa jag direkt aha det är en tjej …. (Hade en tjej innan); på min tid fick man inte veta kön, -00 och -03. Jag gillade sura saker som gröna äpplen. Kvisttomater.

  51. Nathalie Wallin

   Ida, jag måste bara säga att du är så genuint ärlig att jag blir lite blödig. Dina svar kändes verkligen äkta och inte som andra influenser som gärna vill förfina det hela. Och jag älskar att du om och om förklarar hur tacksamma ni är för era "lätta" försök till att bli gravida. Jag vill bara säga tack för hur fint du delar med dig av DIN sanning och verklighet i det hela. Och jag håller med DET SUGER att va gravid speciellt med dessa jävla kräkningar.

   1. Ida Warg

    Fina du, blir så glad av din kommentar! Tack snälla! 💜

  52. Hanna Olsson

   Dagens fråga: Hur berättade ni för era nära & kära att ni väntar ett barn till?! 🥰

   1. Hanna Olsson

    Samt vilken vecka berättade ni för dom!

  53. Gabriella söderberg

   Jag är tvilling själv, det bästa som finns😍 mamma hade inga problem med oss två, hon kanske hade tur 😅😉

   1. Ida Warg

    Åh vad mysigt!! Så härligt att vara tvilling 😍😍

  54. Josie

   Min första ville inte heller visa könet, benen ihop och handen för😂 vi fick veta på sista kollen i v.41 ca 3 dagar innan förlossningen startade haha! Har du funderat på det här med fertilitetsförståelse, med tanke på att ägglossningen-mensen verkar ha varit väldigt oregelbunden? Kan ju vara skönt att veta om de bara är pga stress eller andra faktorer som påverkar om du inte redan vet. Allt hänger ju ihop💕

  55. Maja Hermansson

   Vart är klänningen du har på dig ifrån?💜grattis till graviditeten och lycka till!!

   1. Ida Warg

    Den är från NAKD, tack snälla du 😍😍

  56. Pernilla L

   Fråga : Om man föder i Spanien så blir barnet spansk medborgare eller blir de svensk medborgare för bebisens föräldrar är svensk medborgare?

   1. Johanna Salmén

    Jag har för mig att barnet blir båda? 🤔 Men jag kan absolut ha helt fel 😁

   2. Ellabellan!

    Svensk

  57. Fanny Elizabeth

   Blir bebis spansk medborgare då?

   1. TheFuneral OfHearts

    Nej

  58. Marie Karlsson

   Jag som fick barn 1993, har så svårt att förstå varför man vill veta könet i förväg. Men tiderna förändras tydligen hihi.

   1. Marie Karlsson

    @Elin F Nä när jag fick barn fick man inte reda på könet, som man kan idag! ! Nu är jag för gammal för att få flera barn men om, så skulle jag inte vilja veta före. Men Ida gör givetvis som hon vill. Bäst att tillägga att jag inte kritiserar Ida. Annars vänder ni väl på det med!!

   2. Marie Karlsson

    @Elinor Blomqvist Ida är ju inte ensam om det. & Jag menar inte att kritisera henne!!

   3. Elinor Blomqvist

    hon sa ju det? x) för att förbereda sig och inte gillar överraskningar

   4. Johanna K

    @Marie Karlsson hade man kunnat veta könet för 30 år sen så hade alla såklart velat göra olika då med, är väl inte så svårt att förstå sig på att alla är olika.. eller? lika som att vissa vill göra KUB testet och andra inte. Jag personligen hade typ inte klarat hela grav utan, (när jag har ett val att kunna veta, så nyfiken att veta vem det är.) kub testet ville jag göra och vill göra nu med andra just för att förbereda mig om de skulle vara exempelvis down syndrom.

   5. Elin F

    @Marie Karlsson Du skrev ju att du undrade varför man VILL veta könet. Sedan skriver du att du inte kunde. Det är ju inte riktigt samma sak.

  59. Anna Eriksson Kihlberg

   Om din mormor är tvilling så är det 50% chans att Elvis och hans syskon blir förälder till tvillingar

   1. Anna Eriksson Kihlberg

    @Anna Iverheim det är fortfarande 50% chans eftersom Elvis har en x chromosome som alltså är anledningen till att det är 50% chans att den bär tvilling genen. Om Elvis går en lillasyster är chansen lite större än 50% att hon bär på tvilling genen . Jag har alltså hört att om mammans farmor eller mormor är tvilling eller har tvilling syskon då är det alltså stor chans att mamman eller pappan för tvilling genen vidare till något av barnen.

   2. Anna Iverheim

    Det är bara tjejen som bestämmer om man får tvillingar och kan ärva att få tvillingar, inte männen. Männen bestämmer bara könet på barnen.

  60. Cindy Johansson

   Hej . Du är grym ❤ vad hände med låten du skulle spela in ? Har lyssnat på Spotify men varför la du inte ut något själv här på SEprom?

  61. Johanna Sundberg

   Det är fint att du utrycker uppriktig tacksamhet tycker jag 🙏❤️ Önskar Er lycka till med allt och hoppas att du får må bättre snart nu!

   1. Ida Warg

    Tusen tack fina du 💜

  62. Mayas.lifestyle_

   Dina naglar🤍 vill ha dom✌🏻🤍 snälla..😩

   1. Ida Warg

    Men visst, hur fina 💜

  63. Emma Lambertsson Maria Parkskolan

   Men betyder inte ”hoppa över en generation” att din mamma isf hade fått tvillingar??

   1. Emma Lambertsson Maria Parkskolan

    Men är inte Idas mormor tvilling? Var det inte det hon sa? För då är hon tvilling men fick inte tvillingar. Då borde väl Idas mamma fått tvillingar isf? Eller? 😋

   2. Nathalie Gustafsson

    nej, då hoppar den ju inte över en generation? Tvilling, generation, tvilling, generation, tvilling, är du med? 😅

  64. Lindaaaaan

   Haha och själv är jag i v.27 och har valt att inte ta reda på könet. Sambon känner likadant så vi har inte kollat vad det är. Jag är bombsäker på flicka och han är bombsäker på pojke :)

   1. Lindaaaaan

    @Ida Warg första barnet dessutom så att verkligen inte veta något känns så himla kul 🥰

   2. Ida Warg

    Åhh så spännande!! 💜💜

  65. 1 Hoffa Trissla

   Jättefin outfit fina fina ida

   1. Ida Warg

    💜💜💜💜

  66. Sofie Gaming

   Och du är min före bild

   1. Ida Warg

    💜💜💜

  67. Sofie Gaming

   Ahahahhehehehhohihiih jag gör procent om dig i skola för då så ska vi intedjuva en känd person och jag valde dig. (Stav) ❤❤❤

   1. Ida Warg

    Men vad spännande 💜

  68. CocaCola 2001

   Fina Fina du fin outfit 🥰

   1. CocaCola 2001

    @Ida Warg varsågod. ☺️

   2. Ida Warg

    Tack FINA du 💜

  69. Erica Enboom

   Ida jag tycker om dig så mycket, stark..vacker inspirerande💕💜

   1. Ida Warg

    Men fina du vad glad jag blir 💜💜

  70. Sofie Gaming

   OMG I LOVE YOU

   1. Ida Warg

    💜💜💜